Heerlijk en gezond: zelfgemaakt granola recept!
Begin uw dag met gezonde zelfgemaakte granola. Perfect voor ontbijt of als tussendoortje, ideaal als topping voor yoghurt. Zelf granola maken is eenvoudig en leuk om te doen! Probeer dit recept nu en laat ons weten wat u ervan vindt.
Wat heb je nodig?
(Benodigdheden voor 15 porties)
95 g ongebrande hazelnoten
6 el vloeibare honing
6 el zonnebloemolie
300 g havermout
55 g geraspte kokos
100 g pompoenpitten
150 g gedroogde cranberry's
bakpapier
Bereiding
Verwarm de oven voor op 170 °C.
Hak de hazelnoten grof. Meng de hazelnoten, honing, olie, havermout en kokos in een kom.
Strooi het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 30 min. krokant. Schep elke 10 min. om.
Neem de granola uit de oven en laat op een rooster in 1 uur helemaal afkoelen.
Meng de afgekoelde granola met de pompoenpitten en cranberry’s.
Bewaar in een afgesloten pot. Je kunt de granola maximaal 2 weken bewaren.
Waarom u juist in de winter in beweging moet blijven!
Beweegt u genoeg in het winterseizoen? Ontdek de voordelen van sporten in koud weer en blijf gemotiveerd om uw fitnessroutine te blijven volgen tijdens de wisselende seizoenen.
An apple a day keeps the doctor away
Laat uzelf niet ontmoedigen door de grijze wolken en dalende temperaturen! November is een tijd waarin we ons misschien wat somberder voelen en sneller vermoeid zijn. Maar geen zorgen, want gezond eten – zoals we weten – kan veel oplossen!
Wat te eten voor een sneller herstel bij symptomen van griep en verkoudheid?
Lees in deze blog welke etenswaren helpen om sneller beter te worden wanneer u last heeft van griep of een verkoudheid. We vertellen u over voeding die uw lichaam helpt sterker te worden en hoe slimme keuzes in wat u eet uw welzijn kunnen bevorderen. Ontdek tips om uw afweersysteem te versterken en hoe de juiste voeding bijdraagt aan een sneller herstel!